Hitta och boka julbord 2020 med hjälp av oss

Julbord Umeå - här hittar du det!

Populära och utvalda julbord för dig

Vill du också att din restaurang ska ha sitt julbord här?
Kontakta oss så löser vi det!

Fantastiska julbord i Umeå för dig.

Här hittar du restauranger i Umeå som erbjuder otroligt smakfulla julbords - leta upp din favorit och boka enkelt via oss.
Troligtvis är det inte en enda svensk som missar när det är dags för julbord. Det svenska julbordet är en riktigt stark traditionoch något som vi är stolta över. Variationen på julborden är stora och beror bland annat på var i Sverige man är och i vilken miljö man blir serverad julbordet i.


Ett julbord är traditionellt sett en buffé med julmat som serveras kring jultider i framförallt Sverige och Finland. Vanliga rätter på ett julbord är bland annat julskinka, prinskorv, sill, köttbullar och Jansson frestelse för att nämna några. Det förekommer också många lokala och regionala variationer till det svenska julbordet.


Julbordets rötter kommer från vikingarnas midvinterblot men dem flesta rätterna på det moderna julbordet är betydligt yngre än så, med några få undantag. Här kan du läsa mer om olika maträtter på julbordet.

När du klickar på en "boka julbordet" vid informationen om en viss restaurang så skickas du till restaurangens hemsida för vidare bokning. Ingen bokning sker med andra ord på vår webbplats utan allt sker via restaurangens hemsida eller genom att du ringer till dem.

Driver du restaurang i Umeå och vill få med erat julbord här?
Kontakta oss så löser vi det!