Hitta och boka julbord 2020 med hjälp av oss

Julbord Göteborg - boka det här.

Klassiska och häftiga julbord i Göteborg för just ert tillfälle och ert sällskap.

Vill du också att din restaurang ska ha sitt julbord här?
Kontakta oss så löser vi det!

Klassiska, trendiga julbord i Göteborg för just er

Utbudet och valmöjligheterna när ni letar efter julbord i Göteborg är många och det kan bli svårt att välja - vi hjälper er.
Oavsett om du letar efter ett klassiskt julbord som t ex anrika Palace vid Brunnsparken i centrala Göteborg eller charmiga alternativen för julbord på Liseberg så kan vi ge er tips och idéer till var ni ska ha ert julbord 2019 någonstans.


Göteborg bjuder verkligen på variationsrika alternativ när det gäller julbord. Vi hittar allt från klassiska Palace och Liseberg till rockiga julbordet hos Hard Rock Cafe till Mannerströms jul på Sjömagasinet så ni kan vara säkra på att ni hittar det perfekta julbordet för just er.


Maträtter på Julbordet i Göteborg

Ett julbord i Göteborg bjuder på många olika läckerbitar - allt från dem nu klassiska maträtter som sill, Janssons frestelse, prinskorvar, sylta och annat till dem lokala favoriterna som t ex krabba och hummer.
Närheten till havet i Göteborg gör att du kommer hitta mängder av lokala favoriter inspirerade av just havet och vad det kan erbjuda. När du sätter dig till bords för ett julbord i Göteborg kommer du hitta rätter som t ex räkor, musslor, havskräftor och andra skaldjur och fiskrätter som makrill och krabba.
En annan typisk sak för julbord i Göteborg är alla dem båtar som kastar loss och erbjuder ett fantastiskt julbord till havs - i sällskap av välsmakande rätter och musik ombord. En perfekt kombination för att avnjuta ett minnesvärt julbord.


Efterrätter är populära på julbordet i Göteborg

Att du blir serverad en efterrätt när du äter julbord i Göteborg är inte alls ovanligt - snarare tvärtom. En riktig klassiker när det gäller efterrätt på julbordet är Ris á la Malta och så även i Göteborg. Men trots som namnet antyder har den ingenting att göra med den vackra önationen Malta. Ursprunget för Ris á la Malta är nämligen Frankrike via Danmark - där den gjorde sitt intåg på det danska julbordet kring slutet av 1800-talet. Via Malmö och en viss anpassning till Sverige så är den numera en stadigt förekommande maträtt på julbordet i Göteborg.

Driver du restaurang i Göteborg och vill synas här med ditt julbord?
Kontakta oss så löser vi det!