Hitta och boka julbord 2020 med hjälp av oss

Julbord Borås - få inspiration och boka.

Populära och utvalda julbord för dig

Vill du också att din restaurang ska ha sitt julbord här?
Kontakta oss så löser vi det!

Mysiga och underbara julbord i Borås för ert event.

När du letar efter julbord i Borås hittar du det här hos oss. Vi har julbord för alla smaker och prisklasser och har allt från tradionella Ellagården till festsprakande Åhaga Julshow.


I Borås och sjuhärad hittar man allt från tradionella julbord och julborssittningar till mer festliknande tillställningar som t ex den populära julshowen på Åhaga. Julshowen på Åhaga är en riktig favorit bland Boråsarna och andra i närheten - i år så lovar man att förflytta dig till en magisk fantasivärld och att du får en upplevelse som du sent ska glömma.
Åhagas Julshow har premiär 22 november 2019.


Förutom Åhagas Julshow finns även den klassiska Ellagården som ett riktigt bra alternativ för en avkopplandeoch mysig stund tillsammans med dina nära och kära för ett traditionellt julbord i Borås.

Ett annat populärt julbord för företag i Borås är på Restaurang Astern hos Pulsen Konferens.
För sina julbord så förvandlar man sina kreativa konferenslokaler till en riktigt mysig julmiljö fullt av granar täckta med snö, juleljus, julstjärnor och med varm glögg. Vid varje sittning så har man även tänt en brasa utomhus för att verkligen förstärka känslan man vill att ni ska få. Julbord på restauran Astern i Borås är ett lyckat drag.

Driver du restaurang i Borås och vill att vi tar med ert julbord här?
Kontakta oss så löser vi det!